NK Sprint 2003

Written by Guido Jansen in
June 2003

Jaja, het was weer zover, de NK Sprint 2003. Zaterdag: 100 meter wissel en 4x50 meter vrijeslag estafette. Bij de 100 wissel werd ik in de series 21e all-in met 60.52. Niet hard genoeg voor de halve-finales dus ik mocht 's middags alleen nog de 4x50 vrij. Wonderlijk genoeg werden we (ik, Edwin van Norden, Robin van Aggele & Casper Tichelaar) daarop 4e met 1.35.17, niet slecht, maar het blijkt dat er op zondag nog meer in zou zitten... Zondag: 50 vrij, 50 school en 4x50 wissel estafette. Bij die eerste werd ik 14e all-in in een tijd van 23.88, maar voor de finales heb ik afgemeld vanwege de 50 school. Deze ging in de series in 29.66 (2e) en met 29.57 (2e) kwam ik uit de halve-finales. De finales won ik met 29.16! Tsjakka! Was ik erg blij mee kan ik je zeggen. Het feest ging door bij de estafette's waar we (Chester Marsman, ik, Edwin van Norden & Robin van Aggele) 2e werden in 1.45.8

Recent posts
Announcing a new Magento community project
Announcing a new Magento community project

I would like to share a new project with you. I’ve had this idea for over 5 years now and I’ve finally been able to make it a reality in the last couple of weeks.

Can you afford not to know? Can you afford to be wrong?
Can you afford not to know? Can you afford to be wrong?

In rapid changing online environments, continues business experimentation is a great way of constantly learning what works and what doesn’t. But then the question might arise: how far do you go? What do you test? And is it sometimes ok NOT to test something?