NK Sprint 2003

Written by Guido Jansen in
June 2003

Jaja, het was weer zover, de NK Sprint 2003. Zaterdag: 100 meter wissel en 4x50 meter vrijeslag estafette. Bij de 100 wissel werd ik in de series 21e all-in met 60.52. Niet hard genoeg voor de halve-finales dus ik mocht 's middags alleen nog de 4x50 vrij. Wonderlijk genoeg werden we (ik, Edwin van Norden, Robin van Aggele & Casper Tichelaar) daarop 4e met 1.35.17, niet slecht, maar het blijkt dat er op zondag nog meer in zou zitten... Zondag: 50 vrij, 50 school en 4x50 wissel estafette. Bij die eerste werd ik 14e all-in in een tijd van 23.88, maar voor de finales heb ik afgemeld vanwege de 50 school. Deze ging in de series in 29.66 (2e) en met 29.57 (2e) kwam ik uit de halve-finales. De finales won ik met 29.16! Tsjakka! Was ik erg blij mee kan ik je zeggen. Het feest ging door bij de estafette's waar we (Chester Marsman, ik, Edwin van Norden & Robin van Aggele) 2e werden in 1.45.8

Recent posts
Recording: Creating An Optimization Culture
Recording: Creating An Optimization Culture

At Meet Magento UK last July I shared my ideas on how to create an optimization culture at you company, today the organisation released the video recording of my session so here you go!

Magento Association Mission Statement & Culture Statement
Magento Association Mission Statement & Culture Statement

The last couple of weeks the Magento Association Task Force has been working on the Mission and Culture statement for the new Magento Association. Today at Magento Live Europe in Barcelona, Mark Lavelle - Senior Vice President of Magento - announced this on stage.