NK Zomer 2003

Written by Guido Jansen in
April 2003

Sloterparkbad Amsterdam

Op zaterdag begon ik met de 100m school. Ik werd 7e met 1.07.68. Omdat ik vond dat ik met een finale toch niet zoveel te winnen had besloot ik mijn energie te sparen voor de zondag: de 50 school. In de series werd ik 3e met 30.04, 's middags werd ik gedeeld 2e met 29.68.

Recent posts
Centralized versus Decentralized CRO
Centralized versus Decentralized CRO

In this episode I talk with Andrea Corvi, Experimentation Manager at iTech Media. iTech is a company that works for a host of clients all owned by the same mother company so they sort of function as an inhouse agency for different inhouse clients. Today we talk about working with a centralized versus a decentralized CRO model. (oorspronkelijk gepubliceerd op https://www.cro.cafe/)

Persuasion software tool gebaseerd op AI
Persuasion software tool gebaseerd op AI

Tjerk van der Veen is een data gedreven Freelance Ecommerce Manager voor Digitale Transformatie en werkt nu zo’n 15 jaar voor A merken en MKB in met name telecom, travel automotive en ecommerce. We gaan het vandaag hebben over het automatiseren van je persuasion door middel van AI. Ik ben benieuwd! (oorspronkelijk gepubliceerd op https://www.cro.cafe/)