NK Zomer 2003

Written by Guido Jansen in
April 2003

Sloterparkbad Amsterdam

Op zaterdag begon ik met de 100m school. Ik werd 7e met 1.07.68. Omdat ik vond dat ik met een finale toch niet zoveel te winnen had besloot ik mijn energie te sparen voor de zondag: de 50 school. In de series werd ik 3e met 30.04, 's middags werd ik gedeeld 2e met 29.68.

Recent posts
Recording: Creating An Optimization Culture
Recording: Creating An Optimization Culture

At Meet Magento UK last July I shared my ideas on how to create an optimization culture at you company, today the organisation released the video recording of my session so here you go!

Magento Association Mission Statement & Culture Statement
Magento Association Mission Statement & Culture Statement

The last couple of weeks the Magento Association Task Force has been working on the Mission and Culture statement for the new Magento Association. Today at Magento Live Europe in Barcelona, Mark Lavelle - Senior Vice President of Magento - announced this on stage.