Speedo Future Team 2001

Written by Guido Jansen in
April 2001

Vandaag ben ik in Leusden bij Speedo Nederland BV geweest om daar het kledingpakket in ontvangst te nemen.

Dit kreeg ik omdat ik door speedo was geselecteerd voor het "Speedo Future Team 2001". Het was een gezellige middag en we kregen naast het drinken zelfs broodjes aangeboden. Het pakket bestond uit: een grote rugtas, een klein tasje om je natte zwemkleding in op te bergen, een gewone zwembroek, een endurance zwembroek, een zwembrilletje, een badmuts, 2 T-shirts, een handoek, slippers een korte broek en sokken. Allemaal van Speedo natuurlijk. Ik vond het erg leuk dat ik, net als vorig jaar, een kledingpakket van Speedo in ontvangst mocht nemen en daar wil ik Speedo Nederland BV(en dan met name Lammie Winters en Jos van Kuijeren) dan ook voor bedanken!!!

Recent posts
No items found.