Speedo MNS ZwemGala 2001

Written by Guido Jansen in
April 2001

Het was weer een leuk dagje in Dordrecht. Om 7 uur reden we weg van huis en net om 20 uur kwamen we weer thuis aan. Duurde dus erg lang, maar je moet er wat voor over hebben nietwaar? Ik begon met de 200m vrij series. Ging vrij zwaar en ik kwam uit op een tijd van 1:59:18 (tussentijd: 56:77). Ik ging hiermee als 8e de finale in. Daarna 100m school. Met 1:05:07 ging ik dit keer als 1e de finale in. Tussen de series en de finales door werden de estafettes gezwommen; we werden 3e met de 10x25m vrij. De finales gingen voor mij een stuk beter dan de series. Mijn tijd op de 200m vrij was echter wel langzamer (2:00:45, tussentijd: 58:41), maar ik zwom dit gewoon lekker rustig en met een goede techniek, waardoor ik zeer tevreden was met het eindresultaat. De 100m school ging wel sneller: 1:04:06. Goeie tijd, ik baalde alleen enorm. Dit omdat ik heel slecht uit kwam en daardoor 2e werd. Erg jammer. Ik heb vandaag wel weer gemerkt dat ik moet werken aan mijn reactievermogen bij de start. Ik was namelijk nogal traag weg steeds vandaag. Lijkt mij een mooie opdracht voor het trainingskamp in Canet (Zuid-Frankrijk) waar we volgende week vrijdag (om 4:00 uur 's ochtends!) naar toe gaan.

Recent posts
Recording: Creating An Optimization Culture
Recording: Creating An Optimization Culture

At Meet Magento UK last July I shared my ideas on how to create an optimization culture at you company, today the organisation released the video recording of my session so here you go!

Magento Association Mission Statement & Culture Statement
Magento Association Mission Statement & Culture Statement

The last couple of weeks the Magento Association Task Force has been working on the Mission and Culture statement for the new Magento Association. Today at Magento Live Europe in Barcelona, Mark Lavelle - Senior Vice President of Magento - announced this on stage.