Speedo MNS ZwemGala 2001

Written by Guido Jansen in
April 2001

Het was weer een leuk dagje in Dordrecht. Om 7 uur reden we weg van huis en net om 20 uur kwamen we weer thuis aan. Duurde dus erg lang, maar je moet er wat voor over hebben nietwaar? Ik begon met de 200m vrij series. Ging vrij zwaar en ik kwam uit op een tijd van 1:59:18 (tussentijd: 56:77). Ik ging hiermee als 8e de finale in. Daarna 100m school. Met 1:05:07 ging ik dit keer als 1e de finale in. Tussen de series en de finales door werden de estafettes gezwommen; we werden 3e met de 10x25m vrij. De finales gingen voor mij een stuk beter dan de series. Mijn tijd op de 200m vrij was echter wel langzamer (2:00:45, tussentijd: 58:41), maar ik zwom dit gewoon lekker rustig en met een goede techniek, waardoor ik zeer tevreden was met het eindresultaat. De 100m school ging wel sneller: 1:04:06. Goeie tijd, ik baalde alleen enorm. Dit omdat ik heel slecht uit kwam en daardoor 2e werd. Erg jammer. Ik heb vandaag wel weer gemerkt dat ik moet werken aan mijn reactievermogen bij de start. Ik was namelijk nogal traag weg steeds vandaag. Lijkt mij een mooie opdracht voor het trainingskamp in Canet (Zuid-Frankrijk) waar we volgende week vrijdag (om 4:00 uur 's ochtends!) naar toe gaan.

Recent posts
Optimization hierarchy of evidence
Optimization hierarchy of evidence

A hierarchy of evidence (or levels of evidence) is a heuristic used to rank the relative strength of results obtained from scientific research. I've created a version of this chart/pyramid applied to CRO which you can see below. It contains the options we have as optimizers and tools and methods we often use to gather data.

[EN] Datascience can do what?
[EN] Datascience can do what?

This is a bonus episode with Emily Robinson (Senior Data Scientist at Warby Parker) en Lukas Vermeer (Director of Experimentation at Booking.com). In her earlier session that day, Emily said that real progress starts when you put your work online for others to see and comment on which in this case was about Github. Someone from the audience wondered how that works out in larger companies where a manager or even a legal department might not be overly joyous about that to say the least so I asked Emily about her thoughts on that. Recorded live with audience pre-covid-19 at the Conversion Hotel conference in november 2019 on the island of Texel in The Netherlands. (oorspronkelijk gepubliceerd op https://www.cro.cafe/)